Зад решетките отива мъжът без книжка, откраднал кола, за „да я покара“

1
Зад решетките отива мъжът без книжка, откраднал кола, за „да я покара“

Съдът се произнесе по делото за 21-годишния младеж, решил "да покара" чужда кола, съобщава "Топ Новини".

Осем месеца ефективно, при първоначален строг режим, в затворническо заведение от закрит тип, получи 21-годишният младеж, който малко след полунощ на 6 април открадна лека кола „Киа Карнивал“ от паркинг в квартал „Чародейка“, за „да я покара“.

Припомняме, провинилият се обяснил, че искал само "да покара" колата пред полицаите, които го заловили само 10 минути, след като собственикът подал сигнал за липсващото си возило.

Освен че кара чужда кола без знанието и разрешението на притежателя й, при полицейската проверка станало ясно още, че 21-годишният е и неправоспособен шофьор.

Тъй като въпреки младата си възраст, той бил вече осъждан, за да получи по-леко наказание направил самопризнания и сключил споразумение с прокуратурата, след което бързо се озовал в съдебната зала, където магистратите одобрили документа.

От него става ясно, че колата на стойност 3200 лева е върната, а младият мъж дължи възстановяването на разноските по разследването, направени от Областната дирекция на МВР. Споразумението има последиците на влязла в сила присъда.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари