Доживотен затвор за мъж, убил съпругата си в село Могилино

0
съдата на Окръжен съд - Русе подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Апелативен съд - Велико Търново
съдата на Окръжен съд - Русе подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Апелативен съд - Велико Търново

Доживотен затвор за мъж убил съпругата си в село Могилино

По обвинение на Окръжна прокуратура – Русе, 62-годишен мъж бе осъден на „доживотен затвор“ за убийство на съпругата си, извършено в условията на домашно насилие.

П. Б. бе признат за виновен от Окръжен съд – Русе за това, че на 12.06.2021 г. в село Могилино, обл. Русе причини смъртта на съпругата си С. Б., като убийството е извършено по особено мъчителен начин, с особена жестокост и в условията на домашно насилие (чрез нанасяне на множество силни удари с юмруци, крака и сап от мотика в областта на цялото тяло на пострадалата).

П.Б. малтретирал ежедневно съпругата си, като по незначителни поводи ѝ нанасял побой. Независимо от системния тормоз и физическа агресия на който била подложена, пострадалата не се оплаквала на никого и не подавала сигнал срещу съпруга си, тъй като се страхувала, че той може да насочи агресията си към децата им. На 12.06.2021 г. Обвиняемият още от сутринта започнал да пие алкохол и да проявява агресия спрямо жена си, като два пъти ѝ нанесъл побой. В резултат на причинените травми жената починала.

Обвиняемият е с взета мярка за неотклонение задържане под стража.

Присъдата на Окръжен съд - Русе подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Апелативен съд - Велико Търново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари