Забраняваме да се говори против ансамбъла

0
Емоционалното посрещане просълзи момичетата и треньорите
Емоционалното посрещане просълзи момичетата и треньорите Видео: GONG.bg

С цветя и химна, изпълнен от малки деца, беше посрещнат ансамбълът ни по художествена гимнастика, който се върна снощи от Европейското първенство в Израел с бронзов медал, съобщи Gong.bg.

Емоционалното посрещане просълзи момичетата и треньорите:

„Благодаря ви за това, че дадохте шанс да се търси истината и не да обвинявате безпочвено един треньор, който беше сринат на Европейското морално, духовно, шока, който преживяхме всички. Щастлива съм, че преодоляхме това“, заяви на излизане от летището президентът на федерацията по художествената гимнастика Илиана Раева.

Тя говори и за всичко, през което са преминали по време на състезанието, след като съотборничката им Цвети Стоянова падна от 6-я етаж на дома си:

 „Минахме през всичко. През болката в корема. През страха, който не е свързан с художествената гимнастика. Не сме спали. Ние се надявахме, че ще можем да я убедим. Там имахме и платена стая за нея“.

Раева коментира още, че според нея проблемът на Цвети е бил личен:

„Каза ми, че нещо я души в гърлото Помислих си, че става дума за страхова невроза, минала съм през такова. Не е етично, карате ме да говоря неща, които не е правилно да говоря", заяви още Раева.

Източник: GONG.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари