За по-малко от месец два пъти обират магазин в Русе

6
Собственикът на търговския обект ще подаде сигнал в полицията
Собственикът на търговския обект ще подаде сигнал в полицията

Собственикът на търговския обект ще подаде сигнал в полицията

За по-малко от месец два пъти обират магазин в Русе. Обектът има камери. На запис от преди дни се вижда как мъж обикаля около щандовете и си тръгва с бутилка алкохол, без да плати. Това не е единствен случай в този магазин.

„Преди това клиент на магазина взе пари, които бяха предвидени за заплащане на доставчик. Продавачката ги бе приготвила и ги бе оставила върху монетника. На кадрите от видеонаблюдението се вижда как клиентът вижда парите и ги взема, след което излиза”, заяви в ефира на NOVA собственикът на обрания магазин Ралица Георгиева.

Тя беше категорична, че ще подаде сигнал в полицията и за двата случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Егати
    Тъпата патка собственичката
  • 4
    3
    НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ
    КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА
  • 12
    2
    Какъв обир, това е кражба
    Никакъв обир не виждам и при двата случая се касае за кражби, стига сте дезинформирали хората, само и единствено, с цел да се прочете дадена статия. Още малко ще напишете, че касиерката е била изнасилена. Правете разлика между обир /психическо и/или физическо въздействие върху жертвата/ и класическа кражба /дори не става въпрос за квалифицирана кражба, като например с взлом/!
  • 10
    1
    Чичото
    Купи си пушка и ги гърми, щом си подал оплакване ще бъдеш оправдан
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари