Време разделно за "Обединените патриоти"

0
Взаимни обвинения между ВМРО и „Атака” за резултатите от евроизборите
Взаимни обвинения между ВМРО и „Атака” за резултатите от евроизборите Видео: NOVA

Партньорите в малката коалиция си размениха нови залпове от обвинения.

Взаимните обвинения между ВМРО и „Атака” бяха основно за резултатите от евроизборите. От ВМРО не потвърдиха дали ще искат Волен Сидеров да бъде свален като председател на групата. Самият Сидеров обясни, че такъв ход не би повлиял на бъдещето на голямата коалиция. Валери Симеонов от НФСБ обяви, че няма да заеме страна в спора, информира NOVA.

Покупката на американските самолети, подкрепена и движена от Каракачанов, ще струва 3 млрд. на българския данъкоплатец, срещу което сделката е партията на Каракачанов да бъде припозната като единствена в това патриотично пространство. Измамата е в самия вот. Вие знаете много добре, че ВМРО никога не са взимали повече от 1% на парламентарни избори. Иначе щяха да имат самостоятелна парламентарна група”, каза лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

Могат да си проверят техните резултат и в секции на различни места - особено където живеят роми. Това са много от партиите, които участваха в тези избори. Някой да твърди подобни безумия просто или завижда, или не в час с политиката” , каза Юлиян Ангелов от  ВМРО.

Нивото на взаимоотношения започва да пада между колегите. Не мисля, че резултатът на патриотите е определящ за изборите. Никой не обръща внимание на резултата на ДПС например”, заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

След заявката на Делян Пеевски от ДПС от миналата седмица, за намаляването на ДДС върху хляба и лекарствата, днес и от БСП представиха своя законодателна инициатива за намаляване на данъка на месо, мляко, брашно. От ГЕРБ обявиха, че последните подобни предложения на левицата били несъстоятелни, но сега отново ще разгледат тяхната концепция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари