Волен Сидеров: След като искате, ще получите война

0
Воелн е възмутен от публикациите, че социалните ще отнемат детето му
Воелн е възмутен от публикациите, че социалните ще отнемат детето му Снимка: БТА

"Чувствам се като човек, който искат да убият. Това иска да го направи властта и тя използва полиция и протестъри, които предишната вечер направиха опит за убийство", заяви лидерът на "Атака", след като се появи пред медиите за първи път след екшъна в НАТФИЗ в нощта на изборите.

Сидеров нахлу за пореден в академията в неделя, за да потърси сметка от човек, който го е ударил. След полицейска намеса лидерът на "Атака" беше изведен. Попаднал сред тълпата пред сградата, Сидеров беше ударен от гражданин.

"Четири полицаи ме държат, единият ми извива ръката изключително болезнено назад. В това време оставят възможност на човек, неясно кой - аз не вярвам, че е този, който го разкарват по студията - да ме удари. Този човек можеше да ме удари с нож, с бокс, с желязо – с каквото си иска можеше да ме убие. Полицаите в случая не само не пречеха, а му помагаха", коментира Волен Сидеров пред Нова телевизия.

Сидеров се съмнява, че Камен Петков е човекът, който го е ударил и заяви, че не го познава. Самият Петков обаче не отрече да е участвал в мелето.

"Няма официално съобщение на МВР, че това е извършителят, както и доказателства за това. Не бих казал, че това е той, а човек, свързан с полицията, тъй като той беше зад кордона”, смята той.

По думите му срещу него се играе "мръсна игра" от страна на главния прокурор Сотир Цацаров и той иска депутатът да бъде опозорен.

"Утре той иска да бъда закопчан с белезници в парламента като Никола Петков през 40-те години и да бъда опозорен по този начин публично. Чувствам се репресиран от един полицейски режим и искам да кажа на Цацаров, че колкото и да употребява силата, която има в момента, ще дойде момент, в който тази сила ще се обърне срещу него", коментира лидерът на "Атака".

Волен Сидеров е възмутен и от начинът, по който са се отнесли с майката на сина му Деница Гаджева. Има ли право полицията да блъска и удря жена, която преди месец е родила, запита той.

Той се възмути и от публикации в медиите, че социалните искат да отнемат детето им с Деница.

"Това е вече граница, която престъпихте и връщане назад няма. След като искате война, ще получите война", закани се Сидеров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари