Внучките на Елвис жертва на педофилски скандал с участието на баща им

1

Единствената дъщеря на Елвис Пресли - Лиса Мари Пресли, изживява истински кошмар.

Социалните служби отнеха 8-годишните й близначки, след като Лиса открила детска порнография на компютри и други дигитални устройства, притежание на бащата на момичетата, с когото са в развод, информира Канал 3.

Медиите се добраха до документи от съда, в които щерката на Елвис разкрива как се натъкнала на педофилските материали. "Усетих, че ми се повдига. Бях в пълен шок!", разказала пред магистратите майката на 8-годишните близначки. Оказало се, че музикантът архивирал огромно количество неприлични снимки и клипове на деца с откровено порнографско съдържание. По сигнал на Лиса Мари полицията е обискирала дома на музиканта Майкъл Локууд и иззела 80 дигитални устройства. На всички тях са намерени скандални снимки и видеоклипове. Дъщерята на Елвис се опасява, че сред тях може да има и такива на собствените им деца.

Съпрузите се разделиха през юни 2016 година. Пресли тежко прие раздялата им и дори за кратко влезе в рехабилитационна клиника. Тя твърди, че Локууд е теглил огромни суми от кредитните й карти и е похарчил близо милион долара от сумите, които тя получава всеки месец от наследството на легендарния си баща. Пред съдиите тя дори твърди, че няма пари да плаща на бракоразводния си адвокат и категорично отказва да дава издръжка на мъжа си, тъй като и досега сама поемала здравната му застраховка, заедно с тази на децата им. При $4000 месечна заплата, $100 000 месечно от наследство, Лиса убеждава съдиите, че е в много тежко финансово положение и е на ръба на фалита.

По всичко личи, че разводът на Лиса и Майкъл няма да приключи бързо. Полицията тепърва анализира данните от компютъра на Локууд и ако се докаже, че е злоупотребявал и с малолетните си дъщери, срещу него ще бъде заведено дело за педофилия. Междувременно Лиса Мари Пресли се е пренесла при голямата си дъщеря от предишен брак и признава, че дори е взела пари назаем от приятели, за да се справи със скъпата съдебна битка срещу бившата си половинка. 

Дъщерята на Елвис беше омъжена за кратко да Майкъл Джексън, както и за актьора Никълъс Кейдж. Локууд е четвъртият й съпруг.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари