Веднага след като "спечелиха" изборите управляващите проявиха истинския си характер

2
Моят фаворит в глупостите на ГЕРБ и "патриоти" е идеята за задължителната и безплатна детска градина за ромските деца. Това просто удря всички рекорди по скудоумие, пише Илиян Василев
Моят фаворит в глупостите на ГЕРБ и "патриоти" е идеята за задължителната и безплатна детска градина за ромските деца. Това просто удря всички рекорди по скудоумие, пише Илиян Василев Снимка: БГНЕС

Веднага след като "спечелиха" изборите управляващите проявиха истинския си характер.

Горанов вдига данъците, понеже е десен и антикомунист. Борисов си трае.

Излязоха и историите с изчезналите пари от пенсионните фондове.

Но моят фаворит в глупостите на ГЕРБ и "патриоти" е идеята за задължителната и безплатна детска градина за ромските деца. Това просто удря всички рекорди по скудоумие.

Не че идеята по принцип е лоша, напротив привличането на ромски деца в образователния процес от най-ранни години е задължително.

Но понеже са с устойчив управленски дефицит, го правят по идиотски начин - привилегия и задължение по етнически принцип?!?! В съвременна България.

Направете го за бедни родители, направете отделни програми за образование, за социално равенство и т.н. и през тях насочвайте тези ресурси.

Да ги давате на ромски деца, само защото са ромски вкарва елементът на етническа дискриминация и логично настройва хората среща тази мярка.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари