Вече 19 дни няма следа от Емил Боев

1
Полицията проверява криминалната версия, заяви брат му
Полицията проверява криминалната версия, заяви брат му Видео: NOVA

Полицията проверява криминалната версия, заяви брат му

Няма следа от изчезналия Емил Боев. 25-годишното момче е в неизвестност от 19 дни. Следите му се губят след фестивала „Сурва” в Перник. За последно е видян край колата си, когато с негов приятел се прибирали от събитието.

През седмицата работим с полицията, а уикендите правим доброволчески обходи. В онази нощ брат ми е изпратил смс на неговия приятел. Попитал го е къде се намира и след това е тръгнал да го търси. Телефонът е оставен в колата. Това ме навежда на мисълта, че има шанс да се срещнали след това съобщение”, разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA Мартин Боев, брат на издирваното момче.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари