Възрастен шофьор заспа и се заби челно в дърво край Сандрово

0
За късмет на шофьора зад него се е движил екип на Спешна помощ, който веднага е реагирал
За късмет на шофьора зад него се е движил екип на Спешна помощ, който веднага е реагирал Видео: Русе Медиа

 

Лек автомобил „Опел“ се заби челно в дърво край разклона за село Сандрово. Зад волана е бил мъж на 65 години, който е пътувал от Русе към Сливо поле

Непосредствено след разклона за Сандрово колата е навлязла в лявата лента и се е ударила в крайпътното дърво, предава Русе Медиа.

За късмет на шофьора зад него се е движил екип на Спешна помощ, който се е връщал към Сливо поле , след като е откарал пациент до Русе. Медиците са спрели и са подали сигнал към колегите си в Русе, за да откарат водача в болница. До пристигането на русенския екип, медиците от Сливо поле са помогнали водача да бъде изваден и са му оказали първа помощ. На място са били изпратени полицаи и пожарна.

65-годишният шофьор е без сериозни наранявания, само с травми от предпазния колан. Той е обяснил, че е заспал за момент. Събудил се е непосредствено преди десния завой на пътя, опитал се е да спре, но е отнесъл крайпътен знак и се е ударил в дървото. Мъжът е откаран за преглед в болницата, като на място се е оплакал от високо кръвно.

По информация на Русе Медиа 65-годишният мъж е бил ангажиран с изграждането на поливна система, свързана със земеделие в района. Заради проблем с фланец, той е излязъл през обедната си почивка и е отишъл до Русе, за да купи резервната част. Инцидентът е станал по време на обратния път към Сливо поле.

В рамките на няколко дни това е втора катастрофа, в която участва човек от фирмата за земеделие. Синът на собственика ѝ е бил шофьорът, чийто джип влезе в двора на къща на кръстовището на Пантеона в Русе. Според познати на водача той е извадил огромен късмет, тъй като ударът в стената е бил точно над електрическото табло. Ако се е било откъртило, е можело да го удари ток от прекъснатите кабели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари