Ученици пускат приложение за любовта

0
Специален софтуер с музикални поздрави по случай Свети Валентин са разработили двама възпитаници на врачанското СУ „Козма Тричков“
Специален софтуер с музикални поздрави по случай Свети Валентин са разработили двама възпитаници на врачанското СУ „Козма Тричков“

Специален софтуер с музикални поздрави по случай Свети Валентин са разработили двама възпитаници на врачанското СУ „Козма Тричков“.

Цветан Гергов и Владимир Петков вече са поставили стикери с QR кодове в коридорите на училището, с които се влиза в приложението, пълно с поздрави за влюбените.

По повод Свети Валентин в школото стартират серия инициативи. Те ще преминат под мотото „Любовта е навсякъде и във всичко“.

Организаторите са членовете на клуб „Училище и още нещо…“ с ръководител Лала Банева. Те ще предложат на своите съученици вълнуващи „срещи“ с най-известните любовни двойки в литературата и историята, ще раздадат „валентинки“ с цитати от литературни произведения за любовта и приятелството, както и специални послания към своите приятели. В духа на мотото и за да покажат, че обичат природата и се отнасят към нея отговорно, младежите ще подредят изложба на музикални инструменти, направени от отпадъчни материали. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари