Убийство в София

1

Убийство на млад мъж е извършено в столичния квартал "Люлин".

Сигналът е подаден малко преди 23:00 ч. в неделя вечерта.

Жертвата - на 26 години, бил нападнат пред жилищен блок. На мястото веднага пристигнала линейка, но мъжът починал на път за болницата.

Хвърлени фойерверки причина за убийството на 26-годишния мъж снощи в София

По информация на NOVA жертвата има прободни рани.

По-късно стана ясно, че жертвата е Илиян Илиев

Той е празнувал раждането на сина на свой приятел. Компанията пуснала фойерверки, които раздразнили убиеца, допълва вестник 24 часа.

"На моят голям брат в живота му се роди син! Обичам те", написал Илиян във фейсбук вчера в 21:31 часа. Затова се събрали да празнуват. Илиев получил и втори добри новини. Любимият му "Ювентус" обърна "Рома" и от 3:1 успя да спечели мача с 3:4, а вратарят на торинци Войсчек Сченсни спаси дузпа насред Рим.

Сигналът за нападението е подаден в полицията и спешна помощ минути след полунощ. Отишлите на място екипи откриват мъжа, който е с прободни рани по тялото. Той е качен в линейката, но на път за болницата умира.

Илиян е спортист, бивш боксьор. Вместо да се влее в престъпните среди, решава да се развива в бокса. Отказва се, след като му предлагат да продаде мач. Затова напуска и става шофьор на такси. Участвал е в множество благотворителни каузи, както и в обучения на деца. През миналата година той загубил баща си.

На място са изпратени екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи. Полицията разследва случая. Криминалистите знаят кой е убиецът и го издирват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари