Хвърлени фойерверки причина за убийството на 26-годишния мъж снощи в София

2
На адреса е пристигнала линейка, но на път за болницата намушканият е починал
На адреса е пристигнала линейка, но на път за болницата намушканият е починал Видео: NOVA

 

Млад мъж е убит при свада в блок 225 в столичния квартал „Люлин 2"  в неделя вечерта

 Инцидентът е станал малко преди полунощ, информира NOVA

Първоначалните данни сочат, че разпрата е започнала заради празненство в блока. Съсед на веселящите се, който е на около 23 години, е изразил недоволство и поискал шумът да спре. Отношенията между компанията и мъжа се обострили и станало сбиване, при което е намушкан един от празнуващите - мъж на 32 години.

На адреса е пристигнала линейка, но на път за болницата намушканият е починал, като причина за смъртта са многото рани по тялото му. 

„Той излезе от вход „Г”. По информация на останалите е казал: „Знаете ли, че тук има деца?”. Те са му отговорили „ Ние празнуваме раждането на дете”. Тогава извършва деянието и побягва”, каза свидетел на случилото се.

Съседите твърдят, че нападателят е проблемен. По неофициална информация, той е употребявал и наркотици. От МВР уточнява, че знаят кой е извършителят на убийството, като все още го издирват. Към момента не е намерен и ножът, с който е извършено престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Янис
    С тези постоянни фоерверки и пиратки трябва да се спре веднъж завинаги! Не може тълпа пияни алармаджии да вдигат цели квартали по сред нощите! Полицията не си мърда пръста! Което естствено не оправдава нападателя, но понякога на човек не му издържат нервите.
  • 1
    1
    Све
    Мъжът е на 32 имайте мако уважение ве редакторо
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари