Турист изчезна по време на силна буря в Гърция

1
Магазини и улици са под вода, има наводнени къщи
Магазини и улици са под вода, има наводнени къщи

Магазини и улици са под вода, има наводнени къщи

Силна буря удари Гърция. Вятър със скорост от близо 150 километра в час изкорени дървета и спря движението на голяма част от фериботите.

Трима души са пострадали, един от тях сериозно, след като навес е паднал на пристанището на остров Кефалония. Металната конструкция е била отнесена от силния вятър и след това се е стоварила върху общински служители, които били изпратени на проверка в района, информира Bulgaria On Air.

Властите на остров Евбея издирват турист, изчезнал в района на най-високия връх на острова. В по-ниската част има наводнени къщи, а магазини и улиците са под вода, съобщават местни жители.

Област Атика също е силно засегната от бурите. В столицата Атина, заради паднали дървета и клони, се е стигнало до временно спиране на тока.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари