Цветан Цветанов: Имам конкретно решение, сега ще го кажа и на Борисов

1
Той обясни, че вече има своето решение след скандала с луксозните апартаменти на властта на преференциални цени
Той обясни, че вече има своето решение след скандала с луксозните апартаменти на властта на преференциални цени Видео: bTV

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се завърна към 13 часа в София след работно посещение в САЩ. На летището той бе посрещнат от журналисти.

"Благодаря ви за това топло посрещане - топла пролет, прекрасно време", каза във видимо добро настроение Цветанов. Той обясни, че вече има своето решение след скандала с луксозните апартаменти на властта на преференциални цени. Но иска, както досега да го сподели първо с премиера Бойко Борисов, и тогава публично.

"Имам конкретно решение, споделил съм го със съпругата ми, сега ще го кажа и на Борисов", лаконичен бе Цветанов. Той отказа да каже къде ще бъде срещата му с лидера на ГЕРБ и премиер Борисов след малко.

Цветанов бе лаконичен и в анализа си от къде дойде атаката с апартаментите: "Хубаво е, че за този период от време, докато отсъствах от страната, имах възможност да се наслушам и нагледам... Това е добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори".

Цветанов бе категоричен още: "От 2001 г. работя. Лоялността ми към Борисов и към ГЕРБ ще продължи и напред".

По отношение на поправката "Артекс" в ЗУТ той зояви, че "всички специалисти, които работят по ЗУТ разбараха, че няма отношение към тази кооперация".

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари