Ние да не сме по-тъпи от всичките тия капути с власт, дето са хитрували?

19
Г-н премиере, дай акъл, щото накрая ще трябва да хващам и аз терминала еднопосочно и да ви оставям тука да си се крадете едни други
Г-н премиере, дай акъл, щото накрая ще трябва да хващам и аз терминала еднопосочно и да ви оставям тука да си се крадете едни други

След аферата с евтините апартаменти на властта, закупени на данъчна оценка, в обществото се надигна гняв на недоволство и до болка познатото чувство за безнаказаност и справедливост в държавата.

Адвокат от София е бесен на родните управници, защото през цялата си практика е съветвал и убеждавал своите клиенти, когато си купуват имот, да пишат реалната цена и да си плащат данъците. И сега хората, които са си плащали данъците питат същия този адвокат: "Абе, адвокате, за чий х@й ни накара да ги плащаме тия грешни пари? Ние да не сме по-тъпи от всичките тия капути с власт, дето са хитрували?".

Представяме ви гневното обръщение на г-н Николай Христов към Бойко Борисов, споделено в социалната мрежа:

"Бойко Борисов, адвокат съм от 11 години - кажи-речи откакто ГЕРБ сте на власт.

За всичките тия години съм съветвал клиентите си, когато купуват имот, да си пишат реалната цена и да си плащат данъците. Не на данъчни оценки. Даже не съветвал - убеждавал съм ги, защото все някой трябва да започне да плаща данъци в тая шибана кочина. Белким полека-лека се оправим и започнем да ставаме бяла държава. И са го правили. С нежелание, с мрънкане, но са го правили.

Сега ми звънят един по един и ми викат едно и също всичките: "Абе, адвокате, за чий х@й ни накара да ги плащаме тия грешни пари? Ние да не сме по-тъпи от всичките тия капути с власт, дето са хитрували?" И ме изпсуват накрая.

Какво да им кажа, господин премиере, на тия хора сега? Дай акъл някакъв, че аз не знам. Нямам отговор на това. Не върви никак да им разправям, че било предизборно излизало това, щото на никой не му пука предизборно ли са мамили или следизборно. Не върви да им разправям и че комунистите са същите боклуци, щото те това си го знаят и без това. Дай акъл някакъв, ама като за малко по-интелигентни хора, които са бесни и такива щуротии не им минават. Не като за електорат.

Дай акъл, щото накрая ще трябва да хващам и аз терминала еднопосочно и да ви оставям тука да си се крадете едни други едните комунисти и другите комунисти (тамън малко демографията да оправим, че прекалено бавно го напускаме това блато - нищо, че е най-бързо изчезващото, заради такива простотии именно). Щото ми писна вече да се занимавам с всичките ви и да поправям с години насаждан тарикатскомутренски манталитет."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари