Цончо Ганев: Очаквам Пеевски отново да бъде номиниран за шеф на ДАНС

1
В момента се извършва преврат, счита депутатът от партия Възраждане
В момента се извършва преврат, счита депутатът от партия Възраждане Снимка: БГНЕС

В момента се извършва преврат, счита депутатът от партия Възраждане

"В момента се извършва преврат, защото се събира несъбираемото. Сега ПП и ДБ ще управляват с тези, които доскоро наричаха мафия." Това каза депутатът от партия Възраждане Цончо Ганев, предава БНР. според него, тези, които се канят да управляват се срещат с Делян Пеевски, за да обсъждат промяната на Конституцията. "Няма да се изненадам, ако Пеевски отново бъде предложен за шеф на ДАНС", каза Цончо Ганев:

Да напомним, че едни политически субекти възникнаха на база обещание да "изчегъртат" системата и да вкарат лидера на ГЕРБ в затвор. Чиято риторика беше, че след Борисов най- голямото зло са главния прокурор и ДПС. Сега, същите тези субекти, ще управляват с тези които до вчера наричаха мафия!

По какво се различава тази подмяна на вота от обичайното говорене на политиците? Преди избори сме свикнали да слушаме едни обещания, които изчезват с влизането в парламента или когато партиите станат част от правителство?

Това не е истина и ще кажа защо. Да, ние в политическия живот на България, от 33 години сме приели за нормално политически партии да влизат в парламента и на следващия ден да забравят обещанията си. Но от 47-мото Народно събрание "Възраждане" е в парламента и спазваме всичко това което сме поели като ангажимент.

Това че увеличаваме подкрепата си, е точно заради последователната ни политика и че не се отклоняваме от обещанията си пред нашите избиратели. ние трябва да се научим като народ, че когато едни политици излязат и обещават разни неща, трябва да ги изпълняват. Не е нормално да обещаваш, че ще вкарваш Борисов в затвор и в следващия момент да правиш коалиция с него. Не е нормално да казваш, че Пеевски е за затвор, а не да е номиниран за шеф на ДАТО, а сега да правиш конституционна реформа с него. Няма да се изненадам отново ако бъде номиниран за председател на ДАНС с оглед тази коалиция която ще ни управлява. Точно заради това, говорим за преврат.

Нито един от тези политици които се канят да управляват, не излезе преди изборите и не каза „Изберете ни за да управляваме с Борисов, а Пеевски ще гарантира конституционните промени“.

Според депутата от „Възраждане“, лидерът на ГЕРБ не е показал нищо по различно като поведение и обещание, като припомни, че Борисов е дошъл на власт с обещанието, че ще вкара Станишев и Доган в затвора.

Цончо Ганев допълни и, че въпреки приказките на БСП или Асен Василев, че не може държавата не може да функционира с този бюджет, работата в комисиите е блокирана и няма движение по макрорамката за 2023-та година.

Следващата седмица от Възраждане започват протести в цялата страна заради подмяната на вота на избирателите, каза още Цончо Ганев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари