Делян Пеевски: МВнР е на ГЕРБ

0
ПП трябва да го преживеят, заяви председателят на ПГ на ДПС
ПП трябва да го преживеят, заяви председателят на ПГ на ДПС Видео: NOVA

ПП трябва да го преживеят, заяви председателят на ПГ на ДПС

Нелогично е заради един министър, в случая на външните работи, да не се случи ротацията. ПП трябва да го преживеят - записали са, че няма да получат това министерско място. Борисов, като лидер на ГЕРБ, може да реши кой да е министър. Ако той реши, Мария Габриел ще е премиер и външен министър. Ако реши да е друг кандидат, ще го сложи. Това министерство е на ГЕРБ. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Това лицемерие трябва да приключи. ДПС е част от парламентарното мнозинство. Виждаме се в моя кабинет, ходя в кабинета на Петков, в този на Борисов ходим – ние по цял ден сме заедно. Кой им спасява тук нещата, като има проблеми с другите партии - аз им ги спасявам. Стига толкова, ние работим заедно”, категоричен бе Пеевски, след което отново припомни, че ДПС не иска участие в кабинета с министри.

"Имали сме предложения за министри, за заместник-министри. Министърът на земеделието покани наша депутатка за заместник-министър, за да оправи проблемите в сектора, ние и това отказахме", обяви Пеевски, цитиран от NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари