Трусове в ИТН: Тошко Йорданов извади скандален запис на Радостин Василев

2
Христина Иванова е приканена да напусне ПГ на ИТН
Христина Иванова е приканена да напусне ПГ на ИТН

От партията пуснаха запис на телефонен разговор, за който твърдят, че е между техния депутат Христина Иванова и отцепилия се Радостин Василев

„В този момент се случва нещо безпрецедентно. Подложени сме на изключителен натиск от мутри. Слушах пламенното слово на Радостин Василев, но понеже на едната везна в момента в публичното пространство стоят лъжите, а от другата страна сядаме ние, ще коментираме само и единствено фактите и истината. Днес е един прекрасен ден, защото преди около час видяхме едни хора, които с поведението си в национален ефир, доказаха, че са предатели. Бяхте свидетели на един куп лъжи, без нито един факт. Затова ние, като свободни и демократични хора, заставаме пред вас с лицата си". Това заяви Станислав Балабанов от "Има такъв народ" на пресконференция на представители на партията, предаде NOVA

Пред журналистите Тошко Йорданов пусна запис на телефонен разговор, за който от ИТН твърдят, че е между техния депутат Христина Иванова и отцепилия се парламентарната им група спортен министър в оставка Радостин Василев. На записа се чува как мъжът на телефона приканва жената да напусне парламентарната група на ИТН. Тя отказва и тогава мъжът от записа каза, че ще "прати хора, които да вземат молбата ѝ за напускане на парламента".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари