Трима души загинаха в самолетна катастрофа в Германия

1
Близо до мястото на катастрофата има малко летище. Районът е блокиран
Близо до мястото на катастрофата има малко летище. Районът е блокиран Снимка: Bild.de

Машината се разбила в градина с аспержи.

Трима души загинаха при катастрофа на малък самолет, който се разби в градина с аспержи, южно от германския град Франкфурт, съобщава БТА.

Шестместният самолет катастрофира в село Ерцхаузен. Отломките му са пръснати из зеленчуковите насаждения в радиус от 20 метра.

Асошиейтед прес цитира полицията, че загиналите са пилотът и двама пътници. Самолетът е излетял от Франция към германския град Егелсбах. Близо до мястото на катастрофата има малко летище. Районът е блокиран.

ТАСС съобщи, че акционерът в компанията S7 Airlines Наталия Филева е загинала в катастрофата на частния самолет "Epic LT" при заход към летището в Егелсбах. Според пресслужбата на компанията обстоятелствата на трагедията не са известни. 

По същото време, на няколко километра от самолетната катастрофа, са се блъснали челно полицейска кола и друг автомобил и са загинали двама души, посочва ДПА. Полицейската кола е пътувала с висока скорост към мястото на самолетната катастрофа. Ранени са трима от пътниците в полицейския автомобил, а двамата загинали са били в другата кола, уточнява ДПА. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари