Този "държавен служител" уби на място моето ангелче

1
Почивай в мир ангелчето ми!
Почивай в мир ангелчето ми! Снимка: Б.Йорданова

"Този "държавен служител" уби на място моето ангелче Арно!

Бяхме на село и се разхождахме, кучето беше на повод. На село коли НЕ минават, но беше вързан, защото е периода на разгонените женски. Чух кола с бясна скорост и дръпнах кучето на пътния банкет, защото няма тротоари там. Колата вместо да мине от дясно на пътя, премина през кучето ми в ляво от скоростта то излетя на тревата и умря на място!

Дори не намали, нито спря. Колата беше на горското стопанство - Благоевград ( служители, които трябва да опазват гората и животните ), няколко минути след нея премина следваща кола - същата като предишната и спря. Видя кучето на местопрестъплението, от което колегите им избягаха, попитахме ги за номер, име или нещо поне на колегите им, след като ни увериха, че са заедно и са тръгнали по някакъв сигнал в гората. Не получихме никакви данни.

Продължиха и повече не се върнаха, а няма друг път ... бягали са със лъскавите си служебни джипове през гората. Повиках полиция - дадохме показания - аз и мои близки и издириха извършителите. Обадиха се на шефа им за да ги прикани да се върнат и след като пристигнаха ВИДИМО ПИЯНИ И НЕАДЕКВАТНИ отново с луда скорост по третостепенен път с дупки спряха до нас.

Увериха нас и полицията, че НЕ СА ВИДЕЛИ МЕН И КУЧЕТО - това бяха единствените им думи за 5-6 часа, които прекарахме там. Изисках проба за алкохол, полицията нямаше дрегер и извикаха друга патрулка. След 2 часа чакане на патрула, пробата беше 0,00, доколкото е верен дрегера. ОЧЕВИДНО извършителите и полицаите, които дойдоха втори бяха доста близки приятели. Ще ги съдя до дупка, но моля споделяйте за да разберат повече хора какви ИЗВЕРГИ са нашите "държавни служители"
ПОЧИВАЙ В МИР АНГЕЛЧЕТО МИ - ТИ БЕШЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО ЗА ТОЗИ ПОДКУПЕН И НИЩОЖЕН СВЯТ ! ОБИЧАМ ТЕ БЕЗКРАЙНО МНОГО - АРНО"

Това сподели в социалните мрежи Беатрис Йорданова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари