Тошко Йорданов: Има нова коалиция между ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС

0
Премиерът реши да си измие ръцете от Република Северна Македония с парламента, смята Станислав Балабанов
Премиерът реши да си измие ръцете от Република Северна Македония с парламента, смята Станислав Балабанов Снимка: БГНЕС

Няма да подкрепим предложението за РСМ

Това, което се предлага по казуса с Република Северна Македония е различно от позицията, която всички изразихме на Консултативния съвет по национална сигурност при президента преди няколко месеца.

Това заяви председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, цитиран от БНТ. От формацията няма да подкрепят предложението.

"В момента има нова коалиция между ПП-нцата, ДБ-нцата, ГЕРБ и ДПС. Ние, разбира се, няма да подкрепим такова нещо. Ние сме пределно ясни. Това, което се предлага, е различно от това, което всички партии, включително и тия, изразихме като мнение при президента преди няколко месеца." - заяви Йорданов.

Премиерът реши да си измие ръцете от Република Северна Македония с парламента, смята Станислав Балабанов от "Има такъв народ". Той бе категоричен пред bTV, че няма да гласува за френското предложение на РСМ.

"Френското предложение беше огледало на двойнствената политика с всички некачествени идеи. Има обещания, че уж ще има гаранции", каза Балабанов.

Петков след дискусията за Западните Балкани: Сега европейците чакат парламентът да даде решението си за РСМ

Той допълни, че френското предложение нищо не решава. Преди РСМ да бъде пусната в ЕС те трябва да изпълнят договора за добросъседство и да променят конституцията си.

"Тази сутрин се оформи нова коалиция - ДП, ПП, ГЕРБ и ДПС", смята Балабанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    Не Тошко, не!
    Пак глупости дрънка Хаджи Тошко Мръсният - главният санитар на учиндолското сакато чудовище, оказана му "високата чест" само той да му сменя памперсите, да го влачи до тоалетната и да бърше насрания му задник! Преди две седмици стана ясна вашата коалиция бе, "сценаристче" жалко и смешно! Тя е вече в състав: Чалгарската ви сбирщина, сглобена от сарайския ви сценарист, герберастката престъпна и корумпирана пасмина и разбира се - умопобъркания Копейкин! Тази ваша коалиция защитава със зъби и нокти мафията, мутрите, делянпеевски, котарашки, сикаджийски и други групировки, маскирани от сикаджийската мутра от Банкя като "строителни форми" и лъсна с пълна сила бе, Хаджи Тошко Мръсния, дето не се къпеш и смърдиш повече от Деса Дуловската! Ти, нищожество чалгарско, ти с какъв сурат се показваш още пред хората, след като се сблъска с "народната любов" и хиляди хора те заклеймиха, прокълнаха те, замеряха те и показаха омразата и презрението си към толкова отвратителната ти персона! Така че, спрете с дъвката Македония, отлично знаете ,че никой не ви вярва, ама срутихте държавата, за да не ви срути оня изрод от сараите, че той като побеснее, жална ти майка учиндолска, чалгарско хаджитошково нищожество! Само че, вие се срутихте, вие и нищо не остана от сбирщината ви, нищо!
  • 3
    5
    Jiu
    сащ са вредни за България!
  • -4
    4
    Аве Бай Чеп
    Ти не можеш ли да се самонавреш отзад си и да ни лишиш от слабоумните ти коментари, рашистки боклук недъгав? Аман от антибългарски тролчета по тези форуми!
  • 3
    3
    Казанската Афера
    Глупак!
  • 7
    2
    Бай Чеп
    Националните предатели ще пуснат Македония, въпреки, че не е изпълнила нищо от поставените условия, нито има намерение! Ако някой си мисли, че Шолца и Макарона им пука дали кирилица, дали македоница, много се лъже! Същите хубавци бяха гаранти на Украйна и я набутаха в кереча! Македонците ги чака истанбулската конвенция, Скопие прайд, зелен сертификат, западните вериги и концерни, избиване на кокошки, прасета и овце! Да им е честито!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари