Топ 5 най-добри бои за коса без амоняк

2
Открийте коя е най-добрата безамонячна боя за коса в селекцията на онлайн магазина за козметика MAKEUP
Открийте коя е най-добрата безамонячна боя за коса в селекцията на онлайн магазина за козметика MAKEUP

Открийте коя е най-добрата безамонячна боя за коса в селекцията на онлайн магазина за козметика MAKEUP и доверете косата си на продукт, който не само ще ви подари желаната промяна или освежаване, но и ще я предпази от нежелан стрес и увреждания

Решили сте да смените цвета на косата си и да потърсите нов, който да изпълни това желание, без да уврежда структурата на косъма?

Най-доброто решение, което можете да вземете, е да се доверите на професионална безамонячна боя за коса. Какви са нейните преимущества и кои са 5-те най-ефективни, вижте в следващите редове.

Плюсове

Липсата на амоняк в боите моментално ни гарантира, че техният състав е свободен от парабени и силикони, които са едни от основните врагове на здравата, плътна и добре поддържана коса. Твърденията, че амонякът уврежда косата са напълно реалистични и нанесените щети биха могли да се възстановят много трудно. Продукт без съдържанието на тази съставка ви гарантира, че кичурите ще запазят красотата си. Още едно предимство на без амонячната боя за коса е, че тя не прониква в косъма, а само го обгръща в пигмент, което предотвратява накъсването и изсушаването. Не на последно място, с този тип средства си спестявате възможността от изгаряне на скалпа или алергии при по-дълъг престой от необходимото преди да измиете косата.

Коя да изберем

Открийте коя е най-добрата безамонячна боя за коса в селекцията на онлайн магазина за козметика MAKEUP и доверете косата си на продукт, който не само ще ви подари желаната промяна или освежаване, но и ще я предпази от нежелан стрес и увреждания.

L'Oreal Professionnel Inoa Mix 1+1 покрива напълно показалите се бели или сиви косъмчета, оставяйки наситен цвят. Тя е разработена по специална системa на базата на масла, които активират пигмента постепенно и едновременно с това защитават косъма.

Няма да сгрешите, ако спрете избора си на Matrix Color Sync, която се е доказала във времето и е спечелила доверието на множество жени и професионални коафьори по света. Покривна и с перфектна наситеност, формулата и включва серамиди, които не само защитават кичурите по време на процедурата, но и от външните фактори след това.

Златото е символ на богатството и лукса и точно такава е формулата на тази трайна безамонячна боя за коса. Fanola Oro Therapy Color Keratin Oro Puro. Тя е изпълнена с ценни витамини, минерали и антиоксиданти, които подхранват в дълбочина и забавят стареенето на косъма. Кератинът укрепва структурата му, UV филтърът предпазва от влиянието на слънцето, а златните частици придават финален блясък на боядисаната коса.

Финландската марка Cutrin не спира да впечатлява, като този път го прави с трайна безамонячна боя за коса като Aurora Demi Color. Благодарение на специален комплекс, пигментът остава върху косата максимално дълго време, а маслото от ливадна пяна и пчелният восък в състава ѝ се грижат за кичурите.

Lakme Gloss Color Rinse е на професионалната испанска марка, с чиято помощ не само получавате красиво и добре пигментирано покритие, но и завиден блясък по цялата дължина.

Изберете вашия фаворит, пригответе четката и сътворете шедьовър без притеснения от изтощаване на косата!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари