Тийнейджър получи доживотен затвор за убийство и изнасилване

8
Младежът ограбил и убил по изключително жесток начин 51-годишна жена от село Скала
Младежът ограбил и убил по изключително жесток начин 51-годишна жена от село Скала Снимка: БГНЕС

Младежът ограбил и убил по изключително жесток начин 51-годишна жена от село Скала

Доживотен затвор по обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Силистра получи 19-годишният Ф.Р. от с. Скала. Той беше привлечен към наказателна отговорност за грабеж, придружен с убийство, и за изнасилване на жертвата, припомня БГНЕС.

Младежът ограбил и убил по изключително жесток начин 51-годишна жена от същото село. След като бил задържан в съседно село, той направил самопризнания и бил привлечен към наказателна отговорност за извършеното от него престъпление.

Решението на Окръжен съд - Силистра подлежи на протест и обжалване пред Варненския апелативен съд.

Ивелин Чефаланов от Окръжна прокуратура –Силистра, заяви, че е тъжно, че се случват такива неща, но не трябва да сме безразлични когато имаме такива присъди, защото това е едно наистина много тежко престъпление, дори две. "Това е доста тежка присъда, но съответства на това, което е извършил", добави Чефаланов.

Разликата е, че за изнасилването обвинението искаше 20 години, което е максимумът, но съдът е решил, че 18 са достатъчни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    оня
    в българия съда и прокуратурата са пълен фарс пдкупни идиотои мързеливи ,,...........,,,,,,,..,,,,трябват смъртни присъди на момента закона на природата или присъда 200 300 години няма излизане и така ги хрантутим......
  • 10
    1
    М-хм
    Тоя лилавият е от Бойкоюгенд. Наслаждавайте му се.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари