Тежка катастрофа затвори пътя Велико Търново - Русе

11
Мъж е загинал на място
Мъж е загинал на място Снимка: Фейсбук

Мъж е загинал на място

Мъж е загинал на място при челен удар на кола в камион в събота край великотърновското село Самоводене. Пътничка в смазаната кола е с наранявания и е откарана в областната болница във Велико Търново, пише Труд.

Тежката катастрофа затвори временно пътя Велико Търново - Русе. Произшествието е станало около 13:00 ч. на 4 февруари в отсечката между Велико Търново и с. Самоводене. В злополучния ден лека кола "Фолксваген Поло" с плевенска регистрация внезапно е навлязла в платното за насрещно движение и се е забила в товарен автомобил.

На мястото на произшествието незабавно са се озовали екипи на полицията, Спешна помощ и огнеборци. Правят се огледи, причините за катастрофата се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    русенец
    В този участък почти навсякъде има ограничение от 60 километра в час заради лошата пътна настилка. Някой е летял. Очевидно е долетял.:(
  • 2
    10
    DQDOQGO
    Тира е в насрещното!!!!!!!!!! Може да е изпреварвал и не е могъл да се прибере преди завоя.
  • 3
    9
    до 7
    Е Хемус как да не води до София. И не само, че е до София, ами води от София до морето (Варна). Причината да го зарежат този път е, че Тракия им е по-пряк и по-лек (не пресича Балкана) път към Бетономорието.
  • 2
    8
    Глас народен
    Ще паглабласувам за Партия ШНУР. А за местните изборе - за разведения Оплодител. То и без това тея изборе са голям Ташак. Интересно е Мома Бор и Яна за кого ще пабласува. За Оплодителят или не.
  • 13
    7
    Писна ни
    Пари за АМ"Хемус" няма, но пари за АМ "Европа" има, защото ще е удобна на софиянци. Северна България е зарязана от София. Изобщо не ги интересува. Щом пътя не води до София значи за тях не е важен. ИДВАТ ИЗБОРИ МИСЛЕТЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари