Татяна Дончева се барна с яке за 5 бона

0
Макар с нова по-префинена визия откъм облекло, Татяна не измени на стила си да „нареже" всички подред
Макар с нова по-префинена визия откъм облекло, Татяна не измени на стила си да „нареже" всички подред Снимка: Бтв

Татяна Дончева докара рано сутринта днес зрителите на Бтв до пълен блокаж - онемяха.

Устатата политичка влезе в студиото с умопомрачителен, видимо скъп тоалет. Лидерката на „Движение 21" цъфна пред водещия Антон Хекимян с елегантно яке на едри цветя, преимуществено от розово към лила на цвят.

Само за секунди силно заинтригувани зрители успяха да установят чрез спешно ровене из маркови сайтове в какво е облечена Дончева. Яке „Гучи" за почти 2500 в евро, си е купило бившето червено острие в парламента.

Сегашната лидерка на своя си партия, която успя да прескочи на последните парламентарни избори над 1% и така да се уреди с държавна субсидия, само за леката връхна дрешка се е изръсила 5 бона.

„Явно юристката и партийна лидерка не се е уплашила от цената и смело е посегнала в последната колекция на луксозната италианска марка", жегнаха я завистливо нейни бивши колежки от редиците на БСП, цитирани от Всеки ден. Нищо че в момента от „Позитано" 20 протягат ръка към Дончева за общи действия на президентските избори. 

Макар с нова по-префинена визия откъм облекло, Татяна не измени на стила си да „нареже" всички подред, дори и народа като цяло, наричайки го нация от мрънкачи.

„Ако това е нация от мрънкачи, чакащи друг да вади кестените от огъня, няма как да стане промяната", заяви Дончева. А бизнесът у нас бил „легнал така, че да го пъхнат под вратата, минат е с валяка".

„Не искат да имат неприятности. Гледат да се пришият към властта, да получат една малка поръчица. Мрън-мрън. Няма да дойде друго време, ако не си го направим другото време", заключи партийната водачка.

За застреляния по време на въоръжен грабеж в столицата във вторник Христо Георгиев - Ицо Полицая, Дончева пък отбеляза, че така полицията е показала, че всъщност може да стреля.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари