Тайният живот на арабските шейхове

0
Тайният живот на арабските плейбои е табу в техните държави, но на Запад той не е никаква тайна
Тайният живот на арабските плейбои е табу в техните държави, но на Запад той не е никаква тайна

Тайният живот на арабските плейбои е табу в техните държави, но на Запад той не е никаква тайна, тъй като именно там принцовете бягат, за да си поживеят и да участват в оргии, немислими в света на исляма, съобщава във Фейсбук Effspot Photography. Любимите дестинации на младите арабски шейхове са Лондон и Лос Анжелис, ако се съди по постоянните им изяви. Тук милиардерите от Катар, Кувейт и Саудитска Арабия са добре дошли, а техните наследници направо са носени на ръце, пише БЛИЦ.

Една от най-обичайните картинки от паркингите пред най-луксозните лондонски хотели например са автомобилите на арабските гости - най-скъпите, най-редките и най-ексцентричните. Единствените, които не харесват това в мъгливия Албион са аристократите-те не могат да приемат развратността, която арабите демонстрират, но по-важно, не понасят някой да има повече пари от тях.



Посредник от Лондон, който често се занимава с организирането на воайажите на арабските петролни принцове, споделя пред „Дейли мейл”, че това са най-вече момчета между 21 и 25 години, които идват във Великобритания да се отпуснат и забавляват.

„Европа им предлага всичко, което не могат да имат у дома си, където правилата и етикета са значително по-строги. Понякога за месец те харчат толкова, колкото среден англичанин не може да спечели цял живот. След като преживеят това обаче, те се връщат в своите държави, където ги очаква предварително планирана женитба”, казва той.

Според друг негов колега, арабите са страхотни платци, но трудни клиенти. „Те искат всичко да бъде направено веднага, когато имат желание не понасят то да не бъде изпълнено”, казва посредникът. Той посочва, че младите шейхове се настаняват обикновено в свои луксозни имоти в Лондон, Париж и Лос Анжелис или ако отидат на хотел, непременно искат президентския апартамент.

Покойният шейх Рашид, син на един от управляващата в ОАЕ фамилия, който загина по време на бойните действия на територията на Йемен, също е бил сред плейбоите на арабския свят. Богатството на неговия баща се оценява от „Форбс” на 1.9 милиарда долара и това прави желанията на младия принц изпълними, каквито и да са.



Носи се славата му например на организатор на най-многолюдните партита с млади жени по покривите на най-скъпите хотели в Лондон. Сред безбройните му завоевания има киноактриси, жени с бизнес кариера, студентки и просто проститутки. За него се знаеше, че е бил ан лечение от пристрастяване към наркотици.

Но сред арабския елит има и примери за непочтеност при плащане на сметките. Така например принцеса Маха Бинт Мохамед бин Ахмад ал Судаири, роднина на покойния саудитски монарх Абдула се опитала да си тръгне от петзвезден парижки хотел, без да плати престоя си.

Дамата живяла и пазарувала най-скъпи бижута с диаманти във френската столица, но когато трябвало да се бръкне за престоя си, се изплашила. А сметката наистина е била огромна- за 41 стаи в продължение на пет месеца принцесата дължала 7 милиона долара. 

Ръководството на хотела веднага се свързало със саудитското кралско семейство и парите пристигнали по сметката на хотела. Принцесата обаче оттогава не е напускала Саудитска Арабия и едва ли ще и се отдаде случай да повтори „подвига” си.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари