Стотици полицаи са строени в очакване на протеста

0
Борисов завинаги ще остане в историята на България като политик, изправил българи срещу българи, за да остане на власт
Борисов завинаги ще остане в историята на България като политик, изправил българи срещу българи, за да остане на власт Снимка: БГНЕС

От рано сутринта площад „Независимост“ в София е пълен с полиция. Униформените са наредени през метър по протежението на сградата на Народното събрание, бившия Партиен дом. Входът за депутати е добре уплътнен от представители на Жандармерията и техните камионетки, предаде БГНЕС

Към 7.00 часа движението не е преустановено и то е спокойно по бул. “Дондуков“ и пл. “Батенберг“. Подлезът на Ларгото е затворен.

Полицията извършва проверки на преминаващите и идващите към площада. Проверени са дори майките от "Ситемата ни убива" за наличие на взривни вещества.

Към 7.30 часа на площада, в „триъгълника на властта“ са само неколцина протестиращи и търговци на знамена и вувузели. По земята са налепени стикери със символи на “Велико Народно въстание II”.

От 08.00 часа е обявено началото на антиправителствения протест “Велико Народно въстание II” с искане за оставка на правителството, лично на премиера Борисов, оставка на главния прокурор Иван Гешев и провеждане на честни избори. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари