Срути се още една част от силоза на пристанището в Бейрут

0
Днес се навършват две години от атентата, при който след обстрел с ракета повече от двеста души загинаха
Днес се навършват две години от атентата, при който след обстрел с ракета повече от двеста души загинаха

Днес се навършват две години от атентата, при който след обстрел с ракета повече от двеста души загинаха, а над 6000 бяха ранени

Навръх втората годишнина от взрива на пристанището в Бейрут, убил над 200 души, падна още една част от силоза за зърно там, съобщава „Ройтерс”, цитирана от NOVA. Преди три дни се срути още един блок от постройката.

До инцидентите се стигна след пожар, който продължи седмици наред в северния сектор на силоза заради ферментиращо зърно. При срутването се изхвърля огромно количество прах. Към момента няма информация за жертви и пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари