Спас Русев напусна Надзорния съвет на Vivacom

1
Той си изпълнил задачата с плавния преход по смяната на собствеността и с интеграцията на компанията в United Group
Той си изпълнил задачата с плавния преход по смяната на собствеността и с интеграцията на компанията в United Group Снимка: © Цветелина Белутова / Капитал

Той си изпълнил задачата с плавния преход по смяната на собствеността и с интеграцията на компанията в United Group

Спас Русев се оттегли и не е част от Надзорния съвет на „Виваком“ (Vivacom) от 26 август, съобщиха от телекомуникационната компания, цитирана от БТА.

Русев бе част от настоящия състав на Надзорния съвет на „Виваком“ от юли 2020 г., след придобиването на компанията от "Юнайтед Груп" (United Group).

Русев беше част от състава на Надзорния съвет от юли 2020 г., след като операторът беше придобит от United Group. От сделката насам Русев е бил зает с плавния преход по смяната на собствеността и с интеграцията на Vivacom в United Group, допълва компанията.

От името на United Group бих искала да благодаря на г-н Спас Русев за неговата подкрепа и съдействие в цялостния процес по интеграция на Vivacom в United Group, който вече приключи успешно. Желаем му успех във всички бъдещи бизнес начинания“, каза Виктория Боклаг, главен изпълнителен директор на United Group.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари