Слави Трифонов подарява Мерцедеса, който превозва най-изтъкнатите му гости

5
Луксозната S-класа ще бъде разиграна на томбола заедно с всички предмети, които водещият е получил от събеседниците в шоуто си
Луксозната S-класа ще бъде разиграна на томбола заедно с всички предмети, които водещият е получил от събеседниците в шоуто си

Луксозната S-класа ще бъде разиграна на томбола заедно с всички предмети, които водещият е получил от събеседниците в шоуто си.

Луксозният Мерцедес S-класа, с който от „Шоуто на Слави“ осигуряваха придвижването до студиото на най-именитите си гости, ще стане собственост на някой от зрителите на предаването. Това съобщи Слави Трифонов минути след като обяви, че най-успешният проект в новата история на българската телевизия спира съществуването си, пише Dir.bg.

„Този Mercedes S класа ще стане собственост на един от вас. Това е лимузина, която беше нужна, за да осигурим комфорт на световните знаменитости. Ние смятаме, че световните знаменитости и избирателите на нашето шоу са на едно ниво и затова още веднъж ще ви кажа – този Mercedes ще стане собственост на един от вас“, обясни Слави Трифонов и уточни, че за да получат шанс да притежават лимузината, зрителите трябва само да изпратят имената си до екипа на предаването.

Водещият обясни, че на сбогуване, в знак на уважение към публиката си, ще организира лотария, в която да раздаде всички получени през годините подаръци. По думите му те са общо 1435, като започват още с първия – цървул от дебютния гост Кеворк Кеворкян през 2000 г.

Източник: Dir.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари