Криско става водещ в "Шоуто на Слави"

0
Рапърът  ще има своя рубрика в предаването
Рапърът ще има своя рубрика в предаването

Рапърът ще сяда в стола на Дългия всеки петък.

Нещата между шоумен номер 1 у нас и Криско са уредени напълно и се очаква певецът да се появи като лице на предаването съвсем скоро, научихме от "България Днес"

Изпълнителят ще има своя рубрика в предаването, което се излъчва по Би Ти Ви всяка вечер. Криско влиза в шоуто на мястото на младата певица Крисия. Детето-чудо на българската музика имаше рубрика в предаването на Дългия, но изведнъж бе свалена от ефира, без да има причина.

За това, че Криско започва работа при Слави, призна самият изпълнител. "От другата седмица почвам да водя шоуто. Без майтап", написа рапърът.

Феновете на Криско вече са във възторг, че техният любимец ще се появи на екран.

"Нямаме търпение да те видим. Ясно е, че ще избиеш рибата", вълнуват се привържениците на рапъра.

Идеята на Слави да вкара в шоуто си Криско идва по време на заснемането на общата им песен. Парчето "Гледай как се прави" е хитът на сезона и чупи рекорд след рекорд, а докато снимат клипа, двамата се сближават супермного. Щом Трифонов споделя идеята си да го вкара в шоуто, Криско веднага дава знак за съгласие. Рапърът е убеден, че така ще добие още по-голяма популярност.

Дългия смята, че лице като Криско може да вдигне рейтинга на предаването. Шоуто на Слави в последните години се изхаби отвсякъде и водещият прави един от последните си опити да го съживи. Според Трифонов Криско ще успее да привлече младата аудитория, тъй като е най-популярен именно сред нея.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари