Сланина "Борисов" е вече на пазара!

0
Това е най-новият български продукт на пазара
Това е най-новият български продукт на пазара

Сланина „Борисов“ пусна 77-годишната баба Сийка на пазара във Варна.

Цената и е 20 лв за парче, което е около 200 – 220 грама. Не се продава на килограм. Луксозната стока на практика е непродаваема, защото килограм излиза около 100 лева, пишат от Youcomments.com

Скъпа е защото носи марката на премиера. Който иска да купува, който иска да не купува. Аз не губя, ще си я изям. Имам около 25-30 парчета, които ще ми стигнат до март“, сподели баба Сийка.
Освен сланината възрастната жена призна, че е готова да маже и филии с мас с марката „Банкя 1970 Пионерче“ стига да има клиенти. Цената ще е по договаряне.

Банкя 1970 Пионерче“, зашото през тази година Бойко Борисов е бил 11-12 годишен, пионерче и всеки ден е хапвал филии с мас. Съветвам Бойко Борисов да не лъже народа, че сланината и свинската мас са вредни. Като малък не е ли питал баба си, защо всеки ден му маже филия с мас? И да не се подиграва на народа, че яде сланина, а не шунка и филе, защото пенсионерите не могат да си платят само лекарствата с пенсиите си. Ако имам възможност ще произведа и порше и ще го нарека „Тодор Живков, Бойко Борисов, БКП“, коментира старицата.

„Сланината Борисов“ и филията с мас „Банкя 1970 Пионерче“ може да си купите до оградата на Трета гимназия.
slanina_Borisov


Това е най-новият български продукт на пазара – сланина „Борисов“ с цена 20 лв за парче от 200 грама. Баба Сийка отказа категорично да бъде снимана.

Източник: Youcomments.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари