Бойко Борисов: Хората мислят, че сме залели Украйна с оръжие - един болт не сме изпратили

0
Лидерът на ГЕРБ заяви, че ПП-ДБ преяждат с власт
Лидерът на ГЕРБ заяви, че ПП-ДБ преяждат с власт Видео: bTV

Всички партии са в предизборна кампания, мобилизираме се и ние по структурите, заяви той

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ПП-ДБ преяждат с власт - готови са да се откажат от поста на външния министър, но всички останали министри да останат за тях.

ПП казват и че ГЕРБ са длъжни да ги подкрепят за всичко останало. Това е играта на партиите, които са там“, посочи бившият премиер, предаде bTV.

Те сменят всичко. Ами ДНСК? БАБХ?, Агенцията по вписванията важна ли е? Ами цялото здравеопазване е в ДБ, цялата отбрана е в ръцете на ПП. Те казват Тагарев се справя добре. В същото време българите си мислят, че сме залели Украйна с оръжие, а ние един болт не сме изпратили при решение от 8 декември, изпълнителната власт не е свършила нищо, нула“, каза Борисов.

Разбрахме, че най-важната агенция за Държавен финансов контрол – АДФИ, и тя е сменена, и то защото не се е съгласил старият председател, заради варненската „Св. Марина“, където една госпожа искала да стане смяна, но не станала, и затова шефът на АДФИ си заминал“, посочи още той.

"Всички партии са в предизборна кампания, но вече и ние сме, мобилизираме се по структурите“, заяви Борисов.

ПП казват, че няма значение дали партиите в парламента - те нямат права по този меморандум, или ние, ще им вземем това право да предлагат доказани експерти. Ако пък е НПО откъм ПП и ДБ - имали това право. С този меморандум излиза, че НПО стоят по-високо от партиите. Ако е така да си направим НПО, щом са толкова добри да станат партии, да влязат в парламента и да ни управляват. В този документ се казва да няма никой освен ПП-ДБ и ГЕРБ при избора на регулатори, тоест всички други граждани, които са гласували за БСП и „Възраждане“ се игнорират, а на тяхно място идват НПО - ПП и ДБ реално“, коментира Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Чекмеджане
    Затова ли, зеления чичко се скъсва да ни благодари за помощта?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари