Силиконова миска става учителка по религия

1
Илона смята, че за децата е полезно да имат красива учителка, за това след време ще си подари по-големи импланти
Илона смята, че за децата е полезно да имат красива учителка, за това след време ще си подари по-големи импланти

Студентката по „Теология“ Илона Попова, която доби популярност с участието си в конкурса „Мис Силикон“, ще става учителка по религия.

Профилът, който следвам, е за преподавател. На някакъв по-късен етап от живота си мога да стана клисарка, ако искам“, сподели пред Нова телевизия тя. Чаровният кадър от Богословския факултет към Софийския университет смята, че за децата би било полезно да имат красива млада учителка, отколкото възрастна и злобна, за това след време ще си подари по-големи импланти.

Илона е категорична, че няма да стане монахиня, но може да се преориентира към специалност „Социални дейностни и пробация“ и да си изкарва хляба в затвор.

Бронзовата медалистка на „Мис Силикон 2017“ разкри, че е имало подписка за изключването й от университета. „Оказа се, че тя е пълна с фалшиви подписи. Направена е от една монахиня от чиста женска завист“, вярва момичето.

Попова е на мнение, че от Богословския факултет трябва да са й благодарни, защото преди участието й в еротичния конкурс, младите хора не са знаели, че изобщо съществува такава специалност.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари