Ще обяви ли Путин обща мобилизация в Русия?

0
По неофициална информация той ще направи обръщение тази сутрин
По неофициална информация той ще направи обръщение тази сутрин Снимка: ТАСС

По неофициална информация той ще направи обръщение тази сутрин

Очакваше се снощи руският президент Владимир Путин да направи обръщение към руснаците, но това така и не се случи, без да бъде посочена някаква причина.

По неофициална информация обръщение може все пак да има днес сутринта. Има спекулации, че Путин може да използва обявените референдуми като повод за обща мобилизация в Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    до 3
    По-голям болшевик от теб няма! Иди в гугъл и разбери какво означава тази дума да не се излагаш повече....русенецо
  • 0
    3
    до 2
    Че помниш конгресите на БКП е похвално, ама престани вече с това болшевишко мислене и не говори от името на всички.:) Или викаш то болшевизма ти е в гените и няма как да станеш друг.:)
  • 1
    2
    112
    Sтанко, Русия живее в началото на 20 век ! 8 конгрес на БКП беше отдавна ! Рублите вече не ги получаваш ! Ха събуди се бе ! На хората не им се иска да живеят в руската изостаналост и дивотия !
  • -2
    1
    Sтанко
    Защо си правите лафче на гърба на нещастието причинено от наглите и безочливи кравари? Играта на Путя е изиграна по най-правилния начин и всичко което европейците си(ни) причиниха е в следствие на слабия характер и липсата на топки в европа. Путин освен наемниците и малко морално остаряла техника не е загубил нищо. По скоро картите му са изиграни правилно и ако говорим за финансови облаги - то той е по-богат от тази война (жалко за погубените животи и наказаните млади наемни войничета). Не очаквайте да се бие за нещо, което не му носи облага. Войните се водят за това... за жалост... А губещите... пак сме ние... с евроатлантическите ценности..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари