Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Шофьор от градския транспорт ми се хилеше нагло, докато ми запречваше движението

2

Вчера, на 08.09.2016 г. излизам с трите си деца, две от които още нямат 3 месеца и се качвам в автомобила си, който е паркиран пред гаража на кооперацията, в която живея на ул. "Фердинанд" до хотел Рига.

За мое нещастие, на 5 см от границата на кооперацията ни непосредствено до входа на гаража, ни е поставена спирка на градският транспорт. Това само по себе си е неправилно. Тази спирка е нерагламентирана и не е поставена съгласно изискванията на закона, като не са оставени необходимите отстояния за преминаването на пешеходци и няма осигурено място за престоя на автобуса, затова той стой на платното за движение и задръства половината улица.

По въпроса са подавани нееднократно жалби от живущите в района, но резултат от страна на Общината никакъв...

По големия проблем обаче в ситуацията е шофьорът на автобуса, който не само, че е спрял непосредствено пред автомобила ми и едновременно с това и по средата на платното за движение, но и след като ме изгледа пушейки цигарка, седнал на спирката как се качвам в колата, отказа да премести автобуса, за да мога да потегля.

Трябваше да го чакаме 10 минути, той и контрольорката до него да си изпушат цигарите преди да потегли, въпреки че и трите ми деца плачеха неистово, а освен всичко въпросните служители намираха всичко това за забавно и се смееха обяснявайки ми как са в почивка и че не познавам правилата за движение

Такива немислещи, необразовани и нечовечни хора са позор, но по-лошото е че няма кой да ги порицае понеже тези, които ги управляват и са ги наели явно не са по различни!

Автор: Георги
(Автор: Георги - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари