Кола с русенска регистрация влезе в насрещното движение на оживен разградски булевард

1
На 85-годишният шофьор му е съставен акт и му е отнета книжката
На 85-годишният шофьор му е съставен акт и му е отнета книжката Снимка: БГНЕС

На 85-годишният шофьор му е съставен акт и му е отнета книжката

85-годишен мъж, който шофира в насрещното движение с червена лада, бил засечен от полицията днес. Това съобщават от Областната дирекция на МВР в Разград.

Полицията се самосезирала след видеоклип, публикуван в социалните мрежи в 9:30 часа на 8 март. На него е заснет водач на червена лада с русенска регистрация, който шофира в платното за насрещно движение по булевард „Априлско въстание“ в Разград. Изпратени са екипи на Пътна полиция и РУ - Разград, които да установят шофьора.

Малко след случката автомобилът е засечен от полицейски патрул, който го спира в района на Средношколското общежитие. Шофьор се оказва 85-годишен мъж от Глоджево. Пробата му за алкохол е отрицателна. Санкциониран е за това, че не съобразява поведението си на пътя с поставените пътни знаци.

Съставен му е акт и му е отнето свидетелството за управление на МПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари