Шефове на МВР били на купон докато бандити се избиват в Слънчев бряг

0
МВР шефове на купон край морето на гости на представителя на „Лукойл” за България Валентин Златев
МВР шефове на купон край морето на гости на представителя на „Лукойл” за България Валентин Златев Снимка: БГНЕС

МВР шефове и Борисов са били снощи на купон край морето на гости на представителя на „Лукойл” за България Валентин Златев, докато бандити се стреляха в Слънчев бряг.

Това разказа бившият шеф на вътрешната комисия в парламента и депутат от Реформаторския блок ген. Атанас Атанасов, предаде Фрог нюз.

Това станало ясно, след като депутати от БСП и ДСБ са поискал спешно министър Бъчварова да се яви в парламента и да докладва за атентата срещу Димитър Желязков - Митьо Очите в Слънчев бряг, при която Желязков бе тежко ранен, един от гардовете му убит, а друг прострелян.

МВР е било информирано предварително, че се готви нападение срещу Очите, на са бездействали с очакване техният човек Желязков да победи, но са подценили противника”, допълни ген. Атанасов. Бившият директор на контраразузнаването бе категоричен, че стрелбата в курорта снощи е за преразпределение на територии между групировки.

Проверка на Фрог показа, че Бойко Борисов снощи е бил на пролетния бал на КРИБ в столицата и няма как да е присъставл едновременно на две места. Присъствито му на бала е било отразено от всички медии, поканени на мероприятието, което изключва категорично варианта да е на Слънчев бряг.

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари