Делян Пеевски: Твърдо заставам зад момчетата на МВР

2
Какво трябваше да направят полицаите!? Да оставят да ги пребият!?
Какво трябваше да направят полицаите!? Да оставят да ги пребият!?

Какво трябваше да направят полицаите!? Да оставят да ги пребият!?

Твърдо заставам зад момчетата на МВР за действията им снощи. Това безобразие трябваше да се прекрати. Или ще има държава, или няма да има държава. Какво трябваше да направят полицаите!? Да оставят да ги пребият!? Кметът на София и министърът на спорта са отговорни и виновни, че допуснаха тези супер агресивни ултраси да вилнеят в центъра на столицата. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на НС.

Абсурд е ние да искаме оставката на човек, който не се бъркаше в изборите и МВР си свърши работата, отговори Делян Пеевски за исканата оставка на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.

Председателят на ПГ на ДПС разкри, че след като са оказвали натиск върху вътрешния министър да работи в полза на ПП и ДБ и той е отказал, сега използват повода да му поискат оставката. Отдавна знам, че ще искат тази оставка, имаме сведения, хубаво е да започнете да търсите информация от министъра. Надявам се той да има доблестта да каже истината – че е бил притискан от ПП и ДБ на изборите, да работи в тяхна полза. Може да проверите кои хора от ПП и ДБ са ходили в министерството, кога са влизали, кога са излизали, и ще разберете, посъветва Пеевски журналистите.

Не бих подкрепял правителство, което работи против евроатлантизма и ако те продължат да работят с Възраждане и БСП, няма да ги подкрепяме, каза Делян Пеевски.

Той подчерта, че ПП и ДБ не се съобразяват с ценностната база за съставянето на правителството на Денков, тъй като, въпреки предупрежденията, продължават все по-плътно да работят с про-Путин партиите „Възраждане“ и БСП. Пеевски обясни, че все пак до сряда има време да осмислят ПП-ДБ дали за тях е по-важно да стабилизират подкрепата за правителството или ще продължат да настояват за привилегиите за Лукойл.

Ако те с Възраждане и БСП вече са една коалиция, да си гласуват каквото искат. Да падат, да стават, това си е тяхно решение. Като гледам Варна, и проекта, който се готви в София, те са заедно. Няма нищо срамно да си го кажат, коментира Пеевски.

Вчера г-н Костадинов каза, че има „сватба“ и ПП са булката. Ние не сме я взимали тази булка, халал да му е, иронично допълни той.

Дерогацията трябва да отпадне веднага, защото чрез нея се финансира с милиарди режима на Путин. Категорично трябва да отпадне. Стоим зад това, настоя председателят на ПГ на ДПС.

С това, което Петков каза – че е готов да жертва правителството, но да не свали дерогацията, ме кара да съм абсолютно убеден, че те имат личен интерес от „Лукойл“. Виждаме кой си говори с тях – премиерът и шефът на кабинета Модев. Водят частни разговори. Проверете кой оръжеен търговец им е направил срещата с „Лукойл“ и комисионните как вървят. Христов му е фамилията, каза Делян Пеевски.

Ние днес подаваме сигнали за разследване, обяви председателят на ПГ на ДПС. Вчера по изражението на шефа на митниците видях, че съм го разкрил. Нарушени са санкциите. Ще има арести със сигурност. В това аз съм убеден. Ако има прокуратура и служби, които са си на мястото, ще си свършат работата. Ние имаме неоспорими данни. Ще сигнализираме. Нека да видим какво ще направят. И ако не са подвластни на ПП и ДБ и на това правителство, органите ще работят. Ако не си свършат работата при неоспорими данни, вече ще искаме оставки, категоричен бе Делян Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    до 6
    Ко викаш, ко? Полицейско разпореждане в заведение. Влязал си и вечеряш с детето си, нахълтват и те пребиват. Че и бармана който е на работа.
  • 1
    6
    до 5
    Има едно нещо на което му викат полицейско разпореждане и неизпълнението му се наказва!
  • 1
    5
    до 4
    Ти прост ли си или добре имитираш? Кой е палил кофи? 4 000 човека едновременно ли? И дай да бием наред защото сме некадърни да разкрием извършителя. Ама те делата започнаха. Ще плащаме обещетения до откат.
  • 4
    4
    Малко е
    До Българин Какво невинно имаше в паленето на кофи, замеряне на полицаите, чупене на обществено и лично имущество?За съжаление полицията е много търпелива и толерантна към дрогираните малоумници вилнеещи безнаказано.
  • 1
    3
    Габи
    Удвам се и се питам наистина ли сме такива профани и дебили, та обвиняваме полицаите, а защитаваме дрогираните лекета и безмозъчните поръчители и организатори на тези вандалщини. Аз бих казала-малко са ги били и тези сега и другите при колоните преди години.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари