Шефът на хотелиерите изби рибата!

2
Благой Рагин: Шведските туристи са много чувствителни
Благой Рагин: Шведските туристи са много чувствителни Видео: Нова телевизия

Има 17 типа характера, с които всеки хотелиер трябва да се съобразява.

Чужденците, които идват у нас, също носят своя манталитет. Шведските туристи са много чувствителни. Преди години имаше един случай - беше убит един барман. И те се обидиха и направиха бойкот. Няколко години не идваха по нашето Черноморие.

Това заяви пред Нова телевизия шефът на Хотелиерската и ресторантьорска асоциация Благой Рагин.

Неговият странен коментар беше по повод разразилия се скандал, след като бе публикувано видео, на което се вижда как шведски турист рита в главата абсолютно безпричинно българска камериерка в хотел в Слънчев бряг.

Зрителите останаха с впечатление, че Рагин е повече обезпокоен от "чувствителността" на шведите, които току-виж пак се отдръпнали от "уникалните" ни курорти, вместо да се запита защо се позволява подобно поведение и то дали ще бъде наказано подобаващо.

"Все пак аз бих се извинил на тази камериерка от името на моите колеги. Има начини как да й помогнат. Ако се е случило с моя служителка, бих я подпомогнал и материално. Но колкото по-бързо този инцидент отшуми, трябва да се вземе предвид и в бъдеще да не се случват такива неща. Никой обаче не дава гаранции".

"С всичките грешки ние вървим по пътя на останалите страни от Европа. Животът е проблем. Свършат ли проблемите, свършва и животът", заяви шефът на хотелиерите.

Рагин подчерта, че хората от бранша "стискат палци" България по-скоро да влезе в Еврозоната.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари