Седмичен хороскоп за 6 - 12 юни 2022

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

За Овните е важно да действат настойчиво, а Телците ще бъдат натоварени до крайност

Делниците в периода са сполучливи за Близнаците, а Раците ще отстраняват проблеми.

За Лъвовете етапът ще е натоварен, но сполуката няма съвсем да ги изостави. В същия момент Девите отново са под закрила. Везните се справят с трудности. Скорпионите съумяват да се справят, но след много трудности. Стрелците запазват позициите си, а Козирозите ще реализират намисленото. За Водолеите периодът ще е труден, а Рибите да действат почтено.

ОВЕН

Действайте настойчиво

Ще работите за промените, които замисляте, надявайки се чрез тях да подобрите живота си. Позициите, на които се намират Овните са предимствени, но ако не сте достатъчно настойчиви като лична и делова изява, вашата преднина ще остане неизползвана и практически не ви устройва по никакъв начин. Нервността ви, макар и скрита е изразителна. Не позволявайте да ви завладее! Петък ще е мъчителен. Характеризира се с неприятности. Събота и неделя също са неудобни за делова реализация. В понеделник засилени контакти. Следващите дни са успешни.

ТЕЛЕЦ

Напрегнати до крайност

Мислете практично и следвайте адекватно развитието на събитията. Няма да липсват изненади и ситуации, отнасящи се до различни страни от живота ви и поставяйки ви в нечия зависимост. Телците силно са изострили сетивата си и не пропускат нищо от интересуващото ги, което са случва около тях. Етапът е надежден за реализацията на целите ви и се характеризира с късмет. Тази е добрата характеристика за периода, а от нея ще се възползват онези, които ще действат бързо и умело. В петък и през уикенда ще градите в мислите си печеливши схеми за действия през делниците. Ще решите да действате дипломатично и по този начин ще успеете.

БЛИЗНАЦИ

Сполучливи делници

Активно ще се включите в живота около вас, като следвате и собствената си програма. Злодеянията и хитрите действия през седмицата ще са характерния стил за действия на голяма част от представителите на Близнаци. Ще постигате успех и ще реализирате задоволителен процент от целите си. Пропуснатите и нереализирани намерения обаче няма да са малко. По-важно през седмицата е да засилите неприкосновеността си. Петък и уикендът са напрегнати и носят много напрежение. Следващите делници ще са достатъчно хубави и сполучливи за всички.

РАК

Отстранявайте противоречията

Целеустремеността ви, желанието и неуморният ви хъс са гаранция за успех. Седмичният период е надежден за представителите на Рак. Мнозина от родените в зодията са длъжни да коригират поведението в службата и деловите среди, за да не достигат до сблъсъци с опоненти. По въпроси, засягащи материални цели и финанси следва да действате много внимателно и да отстранявате противоречията своевременно. Петък и почивните дни преминават в напрежение. Нервността ви ще е завишена и в понеделник. Следващите три дни ще са успешни.

ЛЪВ

Напрегнати дни, но успехът няма да липсва

Следващите дни ще са както успешни, така и трудни. Не всичко ще бъде такова, каквото бихте желали да е, но благодарение на волята и последователността в действията си ще се преборите с неудачите. Предстоящото седемдневие се характеризира с открити сплетни и интригантство в службата и средите, в които ще присъстват представителите на Лъв. Явлението е неприлично във висока степен, а препоръката в случая е – не участвайте в такива ”сборища”. Хубаво е да не се впечатлявате от нищо – независимо какво е то. Петък е силно благоприятен, а събота е финансово успешна. За следващите дни характеристиката за всички от зодията е успех и напрежение!

ДЕВА

Подкрепата на Съдбата и сега е с вас

Мотивирани сте да работите още по-усърдно, за да постигнете максимума при изпълнението на конкретна задача, та дори и това да ви лиши от други възможности. Негативните характеристики, валидни през периода за предните знаци не отминават и Девите, въпреки че за повечето представили на знака Съдбовната подкрепа е налице. Тежките моменти засягат взаимоотношенията с хората от заобикалящата среда, които ще са негативни и в повечето случаи доста остри. За част от родените се оформя началото на нова любовна връзка. Всички дни без неделя са успешни и плодотворни. Неделя не е лоша. Носи неочаквани промени.

ВЕЗНИ

Сблъсък с проблеми

С добри намерения и правилни действия ще осъществявате онова, за което се борите и желаете. Везните, които по принцип се стремят към балансирани безконфликтни взаимоотношения ще се сблъскат през седмицата с куп проблеми от финансово, делово и лично естество, които ще извадят от равновесие и най-търпеливите представители на знака. Някои ще прекъснат определени взаимоотношения завинаги. Петък е успешен, събота е неудобна, а неделя ражда проблеми. Понеделник и сряда са успешни. Вторник идва с промени, а в четвъртък действате хитро.

СКОРПИОН

Успявате, но след доста затруднения

Отдавайки приоритет на важните за вас задачи, ще намерите верните решения, смекчите тона си в общуването и заложите на добрите взаимоотношения с партньорите си. Войнственият Скорпион не би могъл да е изключение от настоящия силно напрегнат етап, но периодът ще ви организира за нови начинания в материалната сфера. Не е необходимо предупреждение за да повишите вниманието си към външния свят, защото вие винаги сте нащрек и почти никога на може да бъдете изненадани от нечия атака. Петък подчертава нестабилността на позициите ви, а уикендът ще е труден. И през останалите дни също ще успявате трудно.

СТРЕЛЕЦ

Запазвате стабилност

Водени от опита и логиката на мисълта си ще преразгледате отношението си към изкушаващо ви предложение. И няма да сгрешите. Общата тенденция в Зодиака, която по-често е неблагоприятна, не засяга силно Стрелците. В настоящият момент при вас се изразява под формата на объркване в ситуацията и невъзможност за достигане до правилно решение. Оптимисти сте и не ви липсва увереност, че не след дълго ще превъзмогнете временния застой. Петък, събота неделя и понеделник ще са успешни. Вторник и сряда се оказват напрегнати и нервни дни, а четвъртък отново ви радва със сполука.

КОЗИРОГ

Добра реализация

Промените, към които се стремите могат да не ви се харесат, за това обмисляйте добре действията си. В известна степен Козирозите ще изневерят на принципа да действат честно и почтено, защото сега ще са по-склонни да се възползват от хитростта и утаяването на истината. Въпросното отклонение няма да се отрази неблагоприятно върху имиджа ви, защото родените в зодията отдавна са доказали почтеността и принципността си. Петък и събота са значително успешни, а неделя ще е по-свободна. Делниците за хубави и ще се разгърнат с чудесни възможности.

ВОДОЛЕЙ

Труден етап

Без да губите времето си в излишни приказки, ще се съсредоточите върху набелязаните си цели и ще ги следвате. Представителите на Водолей винаги са били енергични, каквито ще са и през дните на предстоящата седмица. Проблемите, характерни за повечето от родените през периода се свеждат до търпението. Задължително е да сте по-търпеливи не само за да не навредите неочаквано на целите си, но и заради спокойствието си. Това ще е много важно. Всички дни носят проблеми и напрежение.

РИБИ

Действайте почтено

Постоянството в делата ви ще се прояви в добри резултати, които ще последват през следващите дни. През тази седмица най-важното условие за представителите на Риби е да действат почтено. Шансът ви за осъществяване на стремежите е силен, но мнозина от родените в знака ще са обект на изкушение, за да си послужат с хитрост. Не се подлъгвайте и не тръгвайте по тази наклонена плоскост. Петък и събота са чудесни, а неделята – тежка. В понеделник избягвайте споровете. Вторник и четвъртък са успешни и сполучливи. Сряда ще е доста напрегната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари