Седмичен хороскоп за 13 - 19 декември 2021

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен 

Имате достатъчно енергия в началото на зимата. Опитайте се да я използвате максимално и изпълнявайте възможно най-много задачи сега, за да не ги оставите за периода преди Нова година. И накрая, дори при всички трудности, избягвайте да бъдете нетърпеливи, упорити, небрежни или груби, доколкото е възможно, тъй като негативните нагласи често нарушават стабилността и развитието на добри новини във важни фази от живота ви.

Телец

Седмицата сочи към много обещаващи дни, с видимо издигане на вашето самочувствие, както и интересни обрати, където най-малко очаквате. Освен това ще бъдете много фокусирани и развълнувани от стартирането на проекти, които могат да подобрят вашия живот и на всички около вас, чрез конкретни или постоянни действия. И накрая, погребете веднъж завинаги миналото, което ви преследва и обезкуражава. Освободете се от всичко деструктивно.

Близнаци

По това време на годината управляващите енергии сочат към неочаквани придобивки, нови постижения и различни трансформации, независимо дали са вътрешни или външни. И това е не само по образователната и професионалната част, но преди всичко личните ви преживявания ще бъдат силно повлияни, независимо дали са семейни, любовни или духовни. Важно е обаче да действате с мъдрост, предпазливост и спокойствие и освен че сте много внимателни и дори да реагирате на опортюнистите, които се промъкват от всички страни.

Рак 

Ще трябва да се научите да уважавате собствените си граници и да следвате собствените си желания, тъй като удовлетворяването на другите вече не трябва да бъде неограничена грижа. И накрая, продължете напред с вдигната глава и отворени гърди, като винаги се стремите към това, в което вярвате и искате да изградите. Ако се чувствате неудобно от нещо или някого, действайте стриктно и стойте далеч от това, което ви засяга.

Лъв 

Тази седмица и до края на декември ще бъде доста труден период по отношение на награди, стабилност и признание, независимо от обхвата на дейност. Именно поради тази причина трябва да се съсредоточите върху това да оценявате сами себе си и да не очаквате нищо от тези, които не ви заслужават. Дори и да смятате, че сте най-добрите, потърсете нови възможности и среди, които са по-съобразени с вашите очаквания, желания и планове.

Дева

Това ще бъде фаза от годишния цикъл, в която ще се почувствате леко изгубени, нерешителни и притеснени във връзка със събития, които ви заобикалят. Това е така, защото сте били доста отчаяни, изместени и претоварени след този дълъг период на негативизъм и емоционално изтичане, независимо дали в личния или професионалния ви живот. Поради тази причина най-доброто, което можете да направите в края на тази фаза, е да се съсредоточите върху проекти, които са по-съобразени с това, което търсите и в което вярвате.

Везни 

Няма да е най-лесната седмица, но помнете: преодоляването на трудностите със запазването на човешкото у себе си винаги се възнаграждава от Вселената. Дори тази седмица да е богата на емоционални изблици, трябва да стиснете зъбите си и да покажете търпение във всички въпроси. Всички трудности са решими. Сега е особено важно да слушате себе си, вашите нужди и желания. Направете това, което отдавна отлагате.

Скорпион 

Тази седмица от последния месец на годината ще е доста бурна в някои отношения, но също така ще бъде пълна с обещаващи новини, които ще разтърсят рутината ви. Изберете да възстановите собствената си стабилност, независимо дали е емоционална, физическа, психологическа или финансова, тъй като само по този начин ще можете да преодолеете бариерите.

Стрелец

Добро време на годината за вас да се борите за по-голямо признание, стабилност и качество на живот. За това е от съществено значение да се ангажирате с проучвания, а също и да работите, така че финансите, духовността и любовният живот да се върнат в канала си. Внимавайте обаче да не бъдете заблудени и накрая да съсипете всичките си планове. Също така, винаги имайте по една скрита карта в ръкава си, независимо дали става въпрос за допълнителни доходи или стратегическо чувство за хумор, ако искате да обърнете нещата в своя полза.

Козирог

Ако в най-тъмния месец от годината ви се прииска да се свиете в „бърлогата си“, не бива да се отдавате на подобно желание. Време е да се развеселите и да покажете на света какво струвате. Не се крийте от проблемите: Вселената е готова да предостави ресурс за решаването им. Затова се опитайте да разрешите всякакви спорни въпроси тази седмица, без да ги оставяте за след празниците.

Водолей 

Тази седмица не е най-доброто време за промяна. Ако изглежда, че нещо се обърква в някаква област, опитайте се да премахнете смущенията, без да променяте фундаментално нищо. Не е нужно да хабите енергия за тези, които не са оправдали вашите очаквания. Съсредоточете се върху вашето духовно, физическо и емоционално подобрение, служейки като вдъхновение и подкрепа на тези, които ви се възхищават.

Риби 

Опитайте се да се погрижите малко повече за себе си и за тези, които обичате, така че проблемите от миналото да не се върнат внезапно да ви преследват. И накрая, не се страхувайте от критика, отхвърляне, разочарование или нови предизвикателства по пътя. Всеки етап, през който преминете, ще ви осигури множество знания, трансформации и проспериращи резултати, които ще допринесат за изграждането на вашия нов път и нова версия на вас самите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари