Съдят мъжа, погубил красивата Наталия навръх 8 март

0
28-годишният барман причини жестока катастрофа в Банско
28-годишният барман причини жестока катастрофа в Банско

Окръжната прокуратура в Благоевград внесе обвинителен акт срещу 28-годишния Сашо Янчев от Бургас за катастрофа, причинила смъртта на жена на улица “Глазне” в град Банско.

Предстои съдът да насрочи дата за разпоредителното заседание по делото.

Кървавото произшествие стана навръх 8 март 2016 г. Около 8 ч сутринта 32-годишната Наталия Тинчева спряла с автомобила си “Мазда” пред магазин за цветя. Жената работела на ски гардероб и бързала, преди да застъпи на смяна, да купи букет за майка си. На излизане тъкмо отваряла предната врата, когато нейната кола бил връхлетяна и смачкана от автомобил “Ауди”. Тялото на Наталия отлетяло на няколко метра по тротоара и било затиснато от клоните на повалено при катастрофата дърво. Пристигналите екипи на Спешна помощ и полицията установили, че е издъхнала на място.

Аудито-убиец било шофирано от Сашо Янчев – барман в местна дискотека. Той и колегата му Г. П. се прибирали от работа. Младият мъж карал по градската улица със скорост 115 км/ч. Изпреварил микробус, както и още един автомобил, след което на завой се разминал на косъм идващ насреща автомобил. Тогава ударил спирачки, колата започнала да се пързаля като шейна и помела спрялата “Мазда”. В мига на удара младата Наталия държала с лявата ръка ръчката на отворената врата на своята кола, а с дясната – волана. Маздата се завъртяла и изкоренила близко дърво, а аудито паднало встрани в бетонна канавка.

Сашо Анчев бил тестван за алкохол и наркотици. Пробите показали, че е карал надрусан с марихуана.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари