ВКС ще заседава по делото за смъртта на Светомира от Шумен

0
22-годишната жена загина при автомобилна катастрофа на 28 септември 2022 година
22-годишната жена загина при автомобилна катастрофа на 28 септември 2022 година Снимка: Радио Шумен

22-годишната жена загина при автомобилна катастрофа на 28 септември 2022 година

Върховният касационен съд ще заседава по делото за смъртта на 22-годишната Светомира Станчева, която загина при катастрофа в Шумен през септември 2022-а година.

Очаква се пред Съдебната палата в София да се проведе и протест с искане за справедливост и срещу решението на Варненския апелативен съд, който постанови условна присъда за Жечко Кюркчиев, подсъдим за инцидента, информира БНТ.

Катастрофата стана в късните часове на 28 септември 2022-ра година на кръгово кръстовище в Шумен, като беше установено, че 19-годишният тогава Кюркчиев е ударил колата на Светомира с 103 километра в час. При катастрофата друга жена бе със средна телесна повреда.

Телевизия Шумен

На първа инстанция Окръжният съд в Шумен постанови 3 години и 4 месеца затвор при първоначален общ режим, но апелативният съд я промени с условна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    русенец
    Помня, че на момчето колата му изгоря на охраняем полицейски паркинг, а пробата му за наркотици я направиха за няколко часа, може би след като разбраха, че е синче на собствениците на "Теси" ако не се лъжа или друга фирма от такъв мащаб. Кой ли съдебен брокер е работил по случая и кой съдия си е направил вила върху костите на това момиче? Иначе напоследък става все по-популярен въпроса "Би ли защитавал България с оръжие в ръка?" . Аз отговарям с твърдо НЕ!
  • 11
    1
    Sdfgghj
    Този 19 годишен изверг,още ли е на свобода??? БЕЗУМИЕ!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари