Русенските огнеборци гасиха пожар в къща до Американското пазарче

1
В гасенето са участвали екипи на 4 противопожарни автомобила. Огънят е изпепелил покрива и вътрешното пространство, нанесени са материални щети
В гасенето са участвали екипи на 4 противопожарни автомобила. Огънят е изпепелил покрива и вътрешното пространство, нанесени са материални щети Видео: БНТ

През изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на два сигнала за пожари

Единият без преки материални загуби – запалване в отпадъци в метален контейнер за смет на ул. Радецки в Русе, който е бил изгасен от екип на Първа РСПБЗН за времето от 19:07 до 19:40 часа.

Сигнал за другото произшествие е постъпил тази нощ в 01:41 часа – пожар в сграда на ул. "Пенчо Славейков" в Русе, в района до Американското пазарче. В гасенето са участвали екипи от Първа и Втора РСПБЗН с 4 противопожарни автомобила. Къщата, която се намира непосредствено зад еврейското дружество "Шалом“, е необитаема и няма пострадали хора.

 В гасенето са участвали екипи на 4 противопожарни автомобила. Огънят е изпепелил покрива и вътрешното пространство, нанесени са материални щети. Предстои оглед от оперативна група, за да се установят причините за инцидента.

Непосредствено до сградата има жилищен блок. От уплаха хората през цялата нощ са останали будни.

"Щяхме да изгорим живи. Аз в 2.00 ч. се събудих от някакви гърмежи и разбрах, че нещо се е случило. Гасят от два до сега, не са спирали”, сподели русенка пред камерата на БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари