Огнеборците в Русе гасиха пламнал гараж и навес на къща в центъра

4
Най-вероятно причината за възникването на пожара е небрежност при боравене с открит огън
Най-вероятно причината за възникването на пожара е небрежност при боравене с открит огън

8 сигнала вдигнаха дежурните екипи на пожарната в Русе през почивните дни

В събота, между 06:00 и 09:45 часа, три екипа на Първа РСПБЗН са реагирали на сигнал за пожар в навес и гараж в двора на къща в гр. Русе на адрес на ул. "Панайот Хитов". Произшествието е ликвидирано на площ около 25 кв. Не са пострадали хора, но има нанесени щети по навеса и гаража, покривна конструкция и автомобил. Най-вероятно причината за възникването на пожара е небрежност при боравене с открит огън.

В съботния ден огнеборци от Първа РСПБЗН и от службата в Две могили са гасили два пожара в сухи треви, при които не са нанесени щети – в с. Пиргово и в с. Ряхово. Вечерта на 26 февруари, за времето от 20:04 до 21:10 часа, екип на РСПБЗН–Бяла е бил пратен на ПТП с лек автомобил в с.Полско Косово, където са били извадени двама пострадали и предадени на ЦСМП.

Вчера екип на беленската пожарна е посетил адрес в гр. Бяла, по сигнал за запалени сажди в комин. Произшествието е приключено без щети.

Между 11:13 и 11:45 ч. един екип от Първа РСПБЗН – Русе е посетил произшествие на паркинга до магазин „Кауфланд“ в „Дружба“, заради запалване в паркиран лек автомобил „Опел", вероятно от късо съединение. Два пожара в сухи треви са били гасени и вчера.

Екипи от РСПБЗН – Две могили и от Първа РСПБЗН са потушили такива запалвания в землището на с. Червен и в русенския кв. Средна кула. При произшествията не са нанесени щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари