Русе се нарежда след градове като Плевен и Пазарджик

1
Спад в продажбата на нови автомобили в Русе
Спад в продажбата на нови автомобили в Русе

Управителят на „Мото-Пфое“ Валери Костов кани русенци на автомобилното изложението пред „Метро“:

Доволни сме от факта, че ние, представителите на автомобилните брандове в Русе, можем да бъдем обединени по начин, по-който да предлагаме нашите продукти на крайния клиент, на точния потребител на една голяма площ, където изборът е улеснен, а конкуренцията е изчистена от нелоялност. Радостно е, че можем да привлечем вниманието на хилядна аудитория и да предизвикаме интереса на фирмите, които имат необходимост от подмяна или промяна на собствения си автопарк. На изложението всеки може да съпостави на място своите потребности и да намери най-функционалните и изгодни решения.

Икономиката на една държава или една единица общество се състои от 70% транспортни единици и връзки. Русе е немалък транспортен център. Градът от години се опитва да се измъкне от нестабилността по отношение на икономическо развитие в страната.

За 2107 година продажбите на нови автомобили в Русе са толкова, колкото са в градове като Стара Загора и Велико Търново. Чистата цифра е 850 броя при изваден реекспорт.

През първите 4 месеца на 2018 година продажбите бележат 7,8% спад, при това без да е изваден реекспортът.

По този показател се нареждаме дори след градове като Плевен и Пазарджик.

И въпреки това ние, представителите на световните автомобилни брандове в Русе, сме горди, че можем организирано вече шеста година да радваме жителите на Русе и околните градове, можем да захранваме бизнеса в Русе с модерни и високотехнологични автомобили за работа и за лични нужди. Опитваме се и съм сигурен, че успяваме да стоим с открито лице пред нашите клиенти с продуктите, които им предлагаме, с услугите, които извършваме, с условията, които изпълняваме.

Такъв е правилният подход за правене на бизнес и всички ние, дилърите в Русе, го предлагаме с качество и клиентско задоволство. И сега няма да е по-различно.

Затова искам  предварително да поздравя и благодаря на всички, които ще  посетят нашите щандове от 8 до 10 юни на паркинга на магазин „Метро“ в Русе на бул. „Трети март“ 80. Каня ви на изложението с огромно удоволствие, като апелирам към други желаещи да вземат участие в него - място има.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари