Родителите на Миглена: Ако не беше човекът с клипа, тази работа нямаше да се раздуха

1
Семейството призовава лекарите ако попаднат отново на такъв случай да реагират по-бързо, за да не се стига до най-лошото
Семейството призовава лекарите ако попаднат отново на такъв случай да реагират по-бързо, за да не се стига до най-лошото Снимка: bTV

"Ако не беше човекът, който засне този клип, тази работа нямаше да се раздуха", казват родителите на починалата жена във Враца.

Припомняме, че тя издъхва след като не получава навременна медицинска помощ в спешното отделение. Разследването за смъртта на младата жена продължава.

„Никой не ни каза какво е станало. Дай боже да се изясни, но тя в болница не е била. Миглена не знае какво е болница“, казва баща ѝ Кольо Сиринярски, предава bTV.

Майката – Цветанка Сиринярска разказва, че предишният ден те се видели и Миглена кашляла, но казала, че се чувства добре.

Синът на починалата Миглена ще живее при нейните родители.

Баща му на Ники почина когато той беше на годинка и осем месеца. Докато сме живи, това дете няма да мръдне от нас“, казва Кольо Сиринярски.

Семейството призовава лекарите ако попаднат отново на такъв случай да реагират по-бързо, за да не се стига до най-лошото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    daskal
    Абсолютно точно! Това бездушно, отвратително, нечовешко отношение в болниците е ЕЖЕДНЕВИЕ. Тази животинска идиотщина в нашето "здравеопазване" е първото, което трябва да се излекува.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари