Ричард Величков: Изнудиха ме да платя 2 000 лева, за да не хулят бизнеса ми!

2
Влогърът Любомир Жечев отговори на обвиненията
Влогърът Любомир Жечев отговори на обвиненията Видео: Lyubomir Zhechev

Ричард Величков е изнудван с немалка сума пари, за да се спре лошата реклама срещу него.

Това разказа самият той във видео към последователите си. 2000 лева - това е сумата, която е поискана от известния треньор, за да бъдат свалени видеа в които са изложени факти за продукта за отслабване, който той рекламира. 

"Мистър София" показва във видеото кореспонденция с влогъра, който уж го е изнудвал - Любомир Жечев. Във видеото се вижда и как Ричард изпраща пари, за да се спрат нападките.

"Хронологията ми с него е от вчера. Днес пуснах парите и снимах видеото", казва пред TrafficNews Ричард.

Припомняме, че влогърът Любомир Жечев, по-известен с участието си в "Къртицата", публикува поредица от видеа в които разказва за Ричард Величков и продукта му за отслабване, популярен с името "Липовон".

Във въпросните клипове Любомир Жечев по-подробно разказа с факти и доказателства, че всъщност "Липовон" не е от Мексико и освен всичко друго той е опасен за здравето. Според Жечев, Ричард нарушава закона като продава добавката.

Малко след като изтече видеото с изнудването, Любомир отговори на обвиненията срещу него. Той е категоричен, че ще си търси правата в съда. 

"Имам официален отговор от един контролните органи, че "Липовон не може да се продава като хранителна добавка и оглед спазването на действащото законодателство е разпоредено спиране реализацията и изтегляне от търговската мрежа на продукта Липовон".

Казано по-просто - всеки, който продава Липовон нарушава закона. На мен не ми е безразлично, че нагли, супер жалки типчета рекламират и продават вреден за здравето на хората "продукт"", пише още в профила си Жечев. 

Медията е потърсила по телефона Любомир Жечев, но той не отговори на обажданията ни. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари